De belofte

Ann Weisgarber • Paperback

€ 19,90

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

De belofte is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ohio, 1900. Vanwege een groot schandaal ontvlucht pianiste Catherine haar geboortestad Dayton. In haar wanhoop besluit ze te trouwen met haar vroegere aanbidder Oscar, die inmiddels als weduwnaar met zijn zoontje André op een melkboerderij woont, op een eiland
voor de kust van Texas.
Voor Catherine is de overgang van haar oude vrijgevochten luxeleventje naar een primitief bestaan met een man en een kind op een bloedheet, afgelegen eiland enorm. Hoewel Oscar zelf zijn uiterste best doet het Catherine naar de zin te maken, blijven de geheimen uit het verleden een schaduw over hun prille verstandhouding werpen.
Nan, Oscars huishoudster, ziet de komst van Catherine met lede ogen aan. Zij heeft Oscars eerste vrouw beloofd de zorg voor de kleine André op zich te nemen. En ze mag master Oscar zo graag...
Dan kondigt zich een verwoestende orkaan aan. Terwijl de wereld letterlijk op zijn grondvesten schudt, worden Catherine en Nan zwaar op de proef gesteld.

De belofte is een fijnzinnig en aangrijpend verhaal over liefde, verlies en verborgen geheimen, gebaseerd op een ware geschiedenis.

Ann Weisgarber is docent sociologie op een Amerikaanse universiteit en schreef twee veelgeprezen en bekroonde romans, waaronder De belofte. Weisgarbers werk werd genomineerd voor de Orange Prize.

'Schitterend! Een warm verhaal dat razend knap is opgebouwd.' - Publishers Weekly

Details:

Auteur(s)Ann Weisgarber
UitgeverijMozaiek
Vertaler(s)Mariëlla Duindam
ISBN9789023994893
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's352
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 136 x 29 mm.
Gewicht449 gr.

Recent bekeken producten