De afstammeling

Almar Otten • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€8,00

Overal elders € 10,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

De afstammeling is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Nooit vertelde historica Lineke Tesinga iemand over die ene ochtend. Ze betrapte haar vriend Berend, een gepassioneerd amateur-archeoloog, terwijl hij in haar kelder iets inmetselde. Kort daarop stierf hij bij een onverklaarbaar auto-ongeluk. Nu wil Lineke nog maar één ding: de waarheid achterhalen.

Joris Dumbar doet tijdens zijn promotieonderzoek in Utrecht een opzienbarende vondst: een onbekend en eeuwenoud manuscript. Het beschrijft de reis van de missionaris Lebuïnus, die in de achtste eeuw in Deventer leefde. Wanneer Joris flat overhoop wordt gehaald, beseft hij dat hij iets bijzonders en gevaarlijks op het spoor is. Iets wat iemand tot elke prijs wil hebben

Op zoek naar antwoorden vlucht hij naar Deventer: de bron van het verhaal. Daar ontmoet hij Lineke en samen doen ze een ontdekking die de Nederlandse geschiedenis op zijn kop zet.

Almar Otten (1964) woont met zijn vrouw en twee dochters in Deventer, waar hij werkt bij de gemeente. De afstammeling is zijn vijfde thriller. Eerder publiceerde hij vier delen in de misdaadreeks De Deventer Moordzaken. Het laatste deel uit die reeks werd genomineerd voor de Diamanten Kogel 2010. De afstammeling is zijn eerste historische thriller.

Dit boek in de pers

Een mooi, inleefbaar, eigentijds verhaal  
VN DETECTIVE & THRILLERGIDS  

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Almar Otten
UitgeverijSijthoff
ISBN9789021808598
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's384
Verschijningsdatum
SerieLineke Tesinga
Afmetingen210 x 135 x 25 mm.
Gewicht350 gr.

Recent bekeken producten