De afrekening

Michael Robotham • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,92

Overal elders € 19,90

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

De afrekening is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Oud-politiecommissaris Vincent Ruiz wordt in Londen door een geslepen dievegge van enkele dierbare bezittingen beroofd. Ontstemd over zijn eigen naïviteit gaat hij naar haar op zoek. Maar als hij haar uiteindelijk vindt, moeten ze samen vluchten voor hun leven. Zij heeft, zonder dat zij het weet, bewijsmateriaal in handen van een internationale miljardenroof.

Tegelijkertijd doet journalist Luca Terracini in Bagdad onderzoek naar de enorme sommen geld die uit Irak worden weggesluisd. Zijn Iraaks-Amerikaanse achtergrond maakt het makkelijker voor hem om in de donkerste hoeken van de oorlog te infiltreren. Het onderzoek leidt hem naar Londen, waar hij samen met Vincent Ruiz op het spoor komt van een verdwenen topbankier en een mysterieus `zwart gat in enkele bankrekeningen.

De afrekening is een intelligente internationale complotthriller over grootmachten die hun daden verdoezelen en de waarheid naar hun hand zetten.

Dit boek in de pers

Sterke personages die het verhaal indrukwekkend bevolken  
De Volkskrant  

Met De afrekening toont Michael Robotham wederom aan dat hij tot de top van het genre behoort. Met hetzelfde gemak waarmee hij een complot van wereldformaat beschrijft, zet hij de sfeer van het ‘kleinere leed’ in Londen neer. Bovendien sluit de lezer zijn personages meteen in het hart.  
De Telegraaf  

Strakke thriller met complot over de doemdriehoek van alle tijden: oorlog, geld en god. (…) Een plot die niet alleen spanning biedt, maar tevens een intelligente visie op de internationale financiële geldstromen die zowel bovengronds als door ondergrondse riolen vloeien.  
Nu.nl  

Een sterke in de financiële wereld ingebedde complotthriller, gebaseerd op ware feiten. Robotham hanteert een strakke stijl, koppelt zijn gevoel voor humor aan sterke dialogen en weet als gewezen Fleet Street-journalist zonder twijfel waar hij de mosterd moet halen.  
Gazet Van Antwerpen  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over Londen
  • terroristische zaken

Details:

Auteur(s)Michael Robotham
UitgeverijCargo
ISBN9789023463504
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's496
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 137 x 49 mm.
Gewicht732 gr.  

Recent bekeken producten