Daag me uit

Lee Child • Paperback

€ 12,50

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 17-01-2017

Reserveer Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Jack Reacher hoeft nergens heen en heeft alle tijd van de wereld. Dus een afgelegen stationnetje met de merkwaardige naam Mother's Rest lijkt hem een prima plaats om een zinloze tussenstop te maken.

Hij verwacht een paar stoffige, verlaten huizen te vinden, of een eenzame grafzerk. In plaats daarvan treft hij een vrouw aan die wacht op een vermiste privédetective. Plus een raadselachtig briefje over tweehonderd doden en een stadje vol zwijgende, wantrouwige mensen.

Weglopen zou makkelijk zijn. Maar dat is tegen Jack Reachers principes.

Dit boek in de pers

De avonturen van Jack Reacher zijn ernstig verslavend.  
NRC  

Dat speurwerk uit het hoofd en actie met blote handen geven Daag me uit een zeker vintage karakter. Reacher heeft het deductievermogen van een Sherlock Holmes en de ladies’ dynamiek van een James Bond, maar dan zonder de glamour. En wat er werkelijk mis is in Mother’s Rest blijft tot op het laatst raadselachtig spannend – bij de ontknoping is er geen sprake meer van een running gag.  
Nu.nl  

(...) Die verbazing en meer schetst Lee Child in rake bewoordingen. Want lezen we verder, dan is er nog een briefje waarin melding wordt gemaakt van tweehonderd doden. En in het stadje doet helemaal niemand zijn mond open. Het zou voor ons alle reden zijn om meteen weer op de eerste de beste trein richting huis te stappen, maar Jack Reacher doét zoiets niet (...). Gelukkig maar, want daardoor hebben we nu het heerlijke Daag me uit in handen.  
Veronica Magazine  

‘Daag me uit’ wijkt enigszins af van Child’s klassieke procedure waarin we van bij de start weten met wie Reacher het te maken zal krijgen. Ditmaal blijft het kwaad - nochtans van het ergste soort - nog een hele tijd verborgen. Een van de betere uit de reeks…  
Gazet Van Antwerpen  

Jack Reacher blijft de prettigste guilty pleasure in het spannende genre. de Volkskrant Reachers spannende avonturen, vechtkunst en observaties zijn verslavend.   
LEIDSCH DAGBLAD  

[…] Maar Child's grote kracht is dat hij elke keer weer een ijzersterke intrige bedenkt. Daag me uit is geen uitzondering op die regel.  
VN THRILLER & DETECTIVE GIDS  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over dorpszaken
  • boeken over geheimzinnigheid

Details:

Auteur(s)Lee Child
UitgeverijLuitingh Sijthoff
ISBN9789021018461
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's384
Verschijningsdatum
SerieJack Reacher
Afmetingen211 x 135 x 31 mm.
Gewicht455 gr.

Recent bekeken producten