Christus, de Geest en de predestinatie

A.A. van Ruler • Hardcover

€ 59,90

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In de twee banden die verschijnen in het kader van dit project, zijn nu de teksten bijeengebracht en geannoteerd die betrekking hebben op een van de centrale thema¿s bij Van Ruler: het heil. Twee banden, die samen deel IV vormen met waardevolle teksten. De ordening en ontsluiting door dr. D. van Keulen bieden een toegevoegde waarde die alom lof oproept.

Dr. D. van Keulen is als wetenschappelijke medewerker belast met de ontsluiting van de grote hoeveelheid teksten van prof.dr. A.A. van Ruler (1947-1970); hij wordt ondersteund door een begeleidingscommissie onder voorzitterschap van prof.dr. G. van den Brink.

* ¿Ruim veertig jaar heeft Van Ruler zich intensief bemoeid met kerk en theologie en allerlei zaken daaromheen. De vrucht daarvan staat, gezien de gretige afname van zijn Verzameld Werk, na zijn honderdste geboortejaar nog volop in de belangstelling.¿
TEUNARD VAN DE LINDEN IN WOORD & DIENST

Dr. A.A. van Ruler
Arnold Albert van Ruler (1908-1970) is een Nederlands theoloog. Van Ruler was aanvankelijk predikant, vanaf 1947 was hij hoogleraar in Utrecht.

Details:

Auteur(s)A.A. van Ruler
UitgeverijBoekencentrum
ISBN9789023924807
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's600
Verschijningsdatum
Afmetingen247 x 170 x 45 mm.
Gewicht1357 gr.  

Recent bekeken producten