Caravantis

Frank Albers • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,92

Overal elders € 19,90

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Caravantis is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De nog jonge republiek Caravantis, ooit begonnen als revolutionair politiek experiment, staat aan de rand van de afgrond. De ramen van de kroegen zijn dichtgespijkerd, vrouwen worden het slachtoffer van geheimzinnige ontvoeringen, onlusten en aanslagen verbrijzelen de idealen en ambities van dit nieuwe land. Als de Amerikaanse journalist Jakob Jarvik naar Caravantis komt voor een reportage, maakt hij kennis met Suzanne, echtgenote van de gewoonste man van het land. Zij neemt Jarvik bij de arm en leidt hem naar het hart van Caravantis. Daar ontdekt Jarvik tot zijn verbijstering wat dit kleine landje, dat met zoveel goede bedoelingen uit de grond werd gestampt, in werkelijkheid draaiende houdt.

Caravantis is een magistrale meerstemmige roman, waarin intellect, humor, talig vernuft, lyrische beschrijving en scherpe satire een grandioos verbond aangaan.

Dit boek in de pers

Albers dwingt ons na te denken over de maakbaarheid van een samenleving en bedient zich daarbij van fraaie, rijke zinnen. De metafoor van het deurtje dat opengaat in het hoofd van de oud-rechter als de angst hem overmant, is daarvan een rake illustratie. Caravantis is een intrigerende, labyrintische en soms hermetische roman over onze zoektocht naar verbinding. Zonde dat dit nog maar de tweede roman van zijn hand is.  
CUTTINGEDGE  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over de maatschappij
  • verhalen over de toekomst

Details:

Auteur(s)Frank Albers
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023488545
TaalMeertalig
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 134 x 34 mm.
Gewicht541 gr.  

Recent bekeken producten