Capitool Reisgidsen: Onverwacht Nederland

Bartho Hendriksen • Hardcover eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€12,00

Overal elders € 15,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ontdek de verrassende kant van Nederland
Ga op ontdekkingstocht in Nederland en laat je verrassen door de vele bijzondere plekken en bezienswaardigheden die ons land te bieden heeft. Het onverwachte van deze uitgave van Capitool Reisgidsen is dat juist de minder bekende toeristische attracties, evenementen en plaatsen aan bod komen. Deze alternatieven voor de bekende highlights als bijvoorbeeld de Zaanse Schans of het Rijksmuseum zijn minstens zo mooi.

De Capitool Reisgids
Onverwacht Nederland heeft 9 themahoofdstukken: Natuur & Groen, Water, Sport & Activiteiten, Steden & Dorpen, Kust, Festivals & Tradities, Architectuur & Monumenten, Kunst & Cultuur en Historische bezienswaardigheden. In totaal vind je ruim 500 bijzondere bestemmingen in eigen land! Met een voorwoord van Sacha de Boer.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek op pad

Ontdek heel Nederland aan de hand van deze originele en inspirerende gids.

Wat is er leuker dan een dagje erop uit in ons eigen land? Juist, niets! Natuurlijk kennen we de bekendste bezienswaardigheden, maar dit boek staat vol originele prachtige Nederlandse plekjes die iets minder bekend zijn. Zoals we gewend zijn van de Capitoolgids is dit boek weer prachtig geïllustreerd. Van alleen bladeren, krijg je al zin je baas te bellen, vrij te nemen en door Nederland te gaan dartelen. Door de handige indeling in verschillende rubrieken vind je de plekken die jou interesseren snel. Behalve vele bezienswaardigheden en stedentripjes staat het boek ook vol met leuke wandel- en fietstochten, diverse festivals en echte Nederlandse tradities zoals Midwinterhoornblazen en fierljeppen. Ook erg leuk zijn de alternatieven. Raak je bijvoorbeeld niet uitgekeken op de Vuurtoren De Brandaris, dan loodst het boek je naar J.C.J. van Speijk bij Egmond of de Vuurtoren van Westkapelle. Mijn favoriete uitje uit dit boek: Wandelen op het prachtige landgoed Beeckestijn en daarna een high tea drinken in de orangerie van het daarnaast gelegen Velserbeek.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Bartho Hendriksen
UitgeverijUnieboek|Het Spectrum
ISBN9789000325382
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's240
Verschijningsdatum
SerieCapitool reisgidsen
Afmetingen263 x 219 x 22 mm.
Gewicht1157 gr.

Recent bekeken producten