* Burgermeesterboek

Debora Timmerman, Derk Loorbach, Pepik Henneman • Paperback

€ 22,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Iedere tijd vraagt om zijn eigen manier van innoveren. Onze tijd vraagt om burge(r)meesters: bijzondere burgers met lef die een heldere visie hebben op de toekomst. Het Burge(r)meesterboek maakt duidelijk hoe deze burge(r)meesters samen met bestuurders, beleidsmedewerkers, ondernemers en inwoners aan een duurzaam Nederland kunnen werken.

Pepik Henneman en Derk Loorbach beschrijven een methode waarbij initiatieven en ideeën van koplopers uit het bedrijfsleven, overheid en samenleving verbonden worden tot een gezamenlijke visie en aanpak. Deze benadering is gebaseerd op de laatste inzichten uit transitiemanagement, co-creatie en ervaringen met diverse succesvolle lokale pioniersprojecten en helpt gemeentes, provincies en lokale pioniers om samen innovatieprocessen te versnellen.

Een boek over en vooral voor bijzondere, betrokken burgers, beleidsmakers én burgervaders, die samen de slag om morgen willen winnen voor de nieuwe generaties. Met veertien portretten van Burge(r)meesters door Debora Timmerman en fotografie van Jan-Jaap Heine.

Details:

Auteur(s)Debora Timmerman, Derk Loorbach, Pepik Henneman
IllustratorChristien Munters, Fleur Bakker, Jan-Jaap Heine, Laurenz van Gaalen
UitgeverijGorcum, Koninklijke Van
ISBN9789023250272
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's220
Verschijningsdatum
Afmetingen223 x 168 x 14 mm.
Gewicht548 gr.

Recent bekeken producten