Broederband 3 - De jagers

John Flanagan • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,96

Overal elders € 19,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 1 dag geleden.
Bestellen

Broederband 3 - De jagers is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In deel 3 van de Broederband-serie van John Flanagan, de auteur van de uiterst succesvolle De Grijze Jager-serie, hebben Hal en zijn makkers maar één ding aan hun hoofd: de Andomal, de waardevolle schat van de Skandiërs, terughalen. De jacht op de bloeddorstige piraat Zavac, die de Andomal in zijn bezit heeft, leidt
hen via woeste rivieren en duizelingwekkende stroomversnellingen uiteindelijk naar de onafhankelijke vesting Raguza, waar de ontknoping plaats zal vinden. Als Hal wil slagen in zijn missie zal hij tot het uiterste moeten gaan. Hij zal Zavac moeten uitdagen tot een een-op-een-gevecht, met de wetenschap dat maar een van hen het zal overleven.

Reviews & recensies

Het derde deel van de sublieme en populaire Broederband serie – fantasy van de hoogste orde

Het derde deel is er eindelijk! De bestseller-serie van Fantasy-grootheid John Flanagan bereikt nu het hoogtepunt. Hal en zijn gezelschap achtervolgen nog steeds de piraat Zavac met hun schip Heron. De piraat blijkt echter een mysterieuze band met Hal te hebben. Maar voordat Hal zich daar zorgen over kan maken moet hij eerst in de rivier Dan vinden en diens gevaarlijke havensteden overleven. Flanagan toont ook in dit derde deel zijn zorg en liefde voor de wereld van Broederband, die vrijwel perfect in elkaar zit. Ook zijn personages hebben stuk voor stuk een hele uitgesproken persoonlijkheid, wat ervoor zorgde dat ik me tijdens het lezen bijna deel van het gezelschap voelde. Fantastische topper van John Flanagan en een waardige toevoeging aan de Broederband-serie!

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)John Flanagan
UitgeverijGottmer Uitgevers Groep
Vertaler(s)Wybrand Scheffer
ISBN9789025754303
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's400
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
SerieBroederband
Karakter(s)Will
Afmetingen213 x 139 x 43 mm.
Gewicht634 gr.  

Recent bekeken producten