Broederband 1 - De outsiders

John Flanagan • Hardcover eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,96

Overal elders € 19,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 6 dagen geleden.
Bestellen

Broederband 1 - De outsiders is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het verhaal speelt zich af in Skandia en fans van de Grijze Jager zullen net zo snel vertrouwd raken met de hoofdpersonen in deze nieuwe reeks als met Will, Halt en Arnaut.

In Skandia kun je maar op één manier een echte man worden. Jaarlijks worden er twee teams samengesteld van jongens die dat jaar 15 worden. Zo'n groep - broederband genaamd, omdat de jongens elkaar als broers moeten beschermen en voor elkaar op moeten komen - volgt gedurende drie maanden een heftige training, waarin ze leren omgaan met wapens en schepen, en zich allerlei gevechtstechnieken eigen moeten maken. De teams moeten ook met elkaar de strijd aangaan en worden daarbij flink op de proef gesteld. Slechts een van de teams kan winnen.

Dit jaar is er echter een probleem. Er zijn te veel jongens om de gebruikelijke twee teams te vormen. Dat betekent dat er een derde broederband wordt gevormd, bestaande uit de jongens die niet in de eerste twee teams zijn gekozen: de zwakste en minst populaire dus.
Hal Mikkelson wordt ongevraagd de leider van deze broederband van outsiders, die De Reigers worden genoemd, en er zit voor hem niets anders op dan de uitdaging aan te nemen. Zijn team bestaat misschien niet uit de allersterksten en fitsten, maar met hun creativiteit, slimme trucs en moed zouden zij iedereen nog wel eens versteld kunnen doen staan...

Details:

Auteur(s)John Flanagan
UitgeverijGottmer Uitgevers Groep
Vertaler(s)Wybrand Scheffer
ISBN9789025752194
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's416
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
SerieBroederband
Karakter(s)Will
Afmetingen213 x 148 x 46 mm.
Gewicht700 gr.  

Recent bekeken producten