Boer Boris gaat naar de markt

Ted van Lieshout • Hardcover eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€10,36

Overal elders € 12,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Boer Boris gaat naar de markt is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Boer Boris gaat naar de markt' is het vijfde prentenboek in de succesvolle reeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman. In dit deel wil Boer Boris naar de markt om zijn waar te slijten. Maar hoe moet hij daar komen?

Een nieuw avontuur boordevol voertuigen
In het vijfde boek van de succesvolle serie wil Boer Boris naar de markt om zijn producten te verkopen. Maïs, pudding, kaas, brood, aardappels, groenten... Hij wil er vanaf! Maar hoe moet hij op de markt komen? De verkeerssituatie is erg onduidelijk en geen enkel voertuig lijkt toegestaan. Fietsen, auto's en ook raketten zijn verboden. Zal Boris zijn weg naar de markt kunnen vinden?

Prentenboek van het Jaar 2015
De Boer Boris-serie bestaat inmiddels al uit vijf delen en is al vaak in de prijzen gevallen. Boer Boris in de sneeuw werd bekroond met een Vlag & Wimpel, en Boer Boris gaat naar zee werd gekozen tot Prentenboek van het Jaar 2015!

Dit boek in de pers

Boer Boris heeft terecht veel kinderfans. En dat is niet in de laatste plaats omdat ze boeken zo heerlijk zijn om voor te lezen.  
BN DE STEM  


Reviews & recensies

Een ontzettend leuk voorleesboek met prachtige illustraties

De Boer Boris reeks… ik zou willen zeggen: spaar ze allemaal! Na 4 buitengewoon leuke boeken is er nu een nieuw Boer Boris avontuur! ‘Boer Boris gaat naar de markt’. Maar hoe? Want met de fiets, auto en boot kan hij er niet komen. De tekst is kort en bondig, maar rijk aan inhoud én op rijm geschreven. Dat leest fijn voor en is goed voor de taalontwikkeling van kinderen. Ook leuk dat het "probleem" van Boer Boris steeds de overtreffende trap vindt. Wanneer je denkt: nu zal het wel stoppen, gaat het toch nóg een stapje verder. De schilderachtige illustraties zijn fantastisch! Zo levendig en warm, je kunt er uren naar kijken. Dit is een ontzettend leuk boek om uit voor te lezen en kinderen vinden dit niet alleen grappig, maar zullen ook meedenken in oplossingen. Ik kan niet wachten op het volgende Boer Boris boek!

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Ted van Lieshout
IllustratorPhilip Hopman
UitgeverijGottmer Uitgevers Groep
ISBN9789025759919
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's32
LeeftijdsindicatieBaby's en peuters
Verschijningsdatum
SerieBoer Boris
Afmetingen248 x 246 x 15 mm.
Gewicht407 gr.

Recent bekeken producten