Bloedbroeders

Helen Vreeswijk • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€12,00

Overal elders € 15,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 6 dagen geleden.
Bestellen

Bloedbroeders is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De zestienjarige Reza komt met zijn moeder en zus tijdelijk naar Nederland om het familierestaurant van zijn oom voor de ondergang te behoeden. Zijn oom heeft zich door creatief boekhouden in de nesten gewerkt en zit daarvoor een celstraf uit. Zijn twintigjarige neef Ayaan wordt opgezadeld met de zorgen voor het restaurant en het gezin.

Ayaan heeft totaal geen affiniteit met het restaurant en denkt maar aan een ding: snel en gemakkelijk geld verdienen zodat hij zijn eigen dromen kan najagen. Om zijn plannen uit te voeren heeft hij echter een handlanger nodig. Reza is daar geknipt voor: hij is familie – een bloedverwant – en bovendien naief en kneedbaar.

Zorgvuldig heeft Ayaan de beroving uitgewerkt: de locatie, het tijdstip, de vluchtauto, de vluchtroute en een alibi. Er kan niets fout gaan. Maar dan gaat het toch gruwelijk mis…

• De boeken van Helen Vreeswijk zijn genomineerd voor verschillende prijzen, waaronder de Jonge Jury en de Crimezone Beste Young Adult Thriller Award.

Dit boek in de pers

De spanning van het verhaal is goed opgebouwd en makkelijk te volgen. Het verhaal leest lekker weg en je kunt je goed inleven, omdat de karakters goed zijn uitgewerkt.  
CHICKLIT.NL  

Details:

Auteur(s)Helen Vreeswijk
UitgeverijVan Goor
ISBN9789000346585
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's304
LeeftijdsindicatieVanaf 15 jaar
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 28 mm.
Gewicht451 gr.

Recent bekeken producten