Bloed op sneeuw & Middernachtzon

Jo Nesbø • Paperback

€ 15,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 3 dagen geleden.
Bestellen
*eci.nl prijs € 12,00

Vanaf 10 februari 2017

Reserveer
Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bloed op sneeuw: Olav leeft een eenzaam leven. Want als je huurmoordenaar van beroep bent is het moeilijk om leuke mensen te ontmoeten. Nu heeft hij eindelijk de vrouw van zijn dromen leren kennen. Maar hij stuit op twee problemen: zij is de vrouw van zijn baas en hij heeft zojuist de opdracht gekregen haar te vermoorden.

Middernachtzon: Jon is op de vlucht. Sinds hij een van Oslo's beruchtste drugsbazen heeft belazerd weet hij dat zijn leven op het spel staat. Hij duikt onder in een afgelegen bergdorp in het noordelijkste puntje van Noorwegen, daar waar de zon nooit ondergaat. In de kleine, gelovige gemeenschap wint hij het vertrouwen van Lea en haar zoontje Knut, die hem van een geweer en eten voorzien. Jon trekt zich terug in een hut in de bossen en wacht op wat komen gaat. Maar de middernachtzon drijft hem...

Dit boek in de pers

Ellende genoeg, daar in het hoge noorden van Noorwegen - en dat allemaal fijn opgeschreven door Nesbø. […] Nesbø bewijst met Middernachtzon eens te meer dat hij een van de besten in het genre is.  
De Volkskrant  

Prachtige quotes en zinnen, die zowel Olav als de lezers doen nadenken over thema’s als liefde, dood en familie, maken van Bloed op sneeuw meer dan een literaire thriller. Het is bijna poëtisch wat Nesbø ons voorschotelt. Na het dichtslaan van het boek, ben je geneigd het nog eens vanaf het begin te lezen. Briljant, lezen dit boek!  
Hebban.nl  

Tjonge, wat kan die Nesbø schrijven zeg!  
Knack  

Details:

Auteur(s)Jo Nesbø
UitgeverijCargo
Vertaler(s)Annelies de Vroom
ISBN9789023426813
TaalNederlands
Aantal delen2
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's432
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 136 x 38 mm.
Gewicht589 gr.  

Recent bekeken producten