Bijt-ie in je bil + CD

Petra Koeleman • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€7,96

Overal elders € 9,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

De laatste bestelling was 21 uur geleden.
Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wat zingt je (klein)kind op de crèche? Deze vraag houdt een hoop ouders en grootouders bezig. 'Bijt-ie in je bil!' is een boekje met de 25 meest gezongen crècheliedjes, mét CD van Ageeth de Haan.

De 25 meest gezongen crècheliedjes
Als (groot)ouder ben je natuurlijk benieuwd wat je kind doet op de crèche. Wat voor liedjes zingen ze daar bijvoorbeeld? In 'Bijt-ie in je bil!' staan de 25 meest gezongen crècheliedjes. Zo kun je samen met je (klein)kind alle liedjes thuis nog eens zingen. De frisse illustraties bij de liedjes zijn gemaakt door knipkunstenares Geertje Aalders. En de cd met alle 25 liedjes gezongen door Ageeth de Haan maakt het nog leuker!
Top100 kinderboeken onder €10

Reviews & recensies

Een muzikale aanrader voor de kleintjes!

Een onmisbaar muzikaal boekje voor je (klein)kind. Welk kind is er niet gek op liedjes en zingen? Maar wat zijn de meest populaire liedjes onder kleine kindjes? Je kunt er vast wel een paar opnoemen en zelfs de eerste regels meezingen... maar dan? Petra Koeleman vroeg aan 50 crèches in Nederland welke liedjes er het meest werden gezongen, daar stelde ze een Top 25 uit samen. In dit leuke boekje staan dus de 25 meest gezongen chrècheliedjes: ‘Olifantje in het bos’, ‘De wielen van de bus’, ‘klap eens in je handjes’, maar ook liedjes die ik niet kende, zoals ‘Ze kunnen zeggen wat ze willen’en ‘De plantjes krijgen water’. Je kids zullen uit volle borst meezingen! Of luisteren naar de CD die in het boek zit met daarop de prachtige zang van Ageeth de Haan. Ze heeft een fijne stem om naar te luisteren en liedjes worden begeleid door de akoestische gitaar. De handgeknipte illustraties van Geertjes Aalders zijn vrolijk en artistiek! Een muzikale aanrader voor de kleintjes.

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Petra Koeleman
IllustratorGeertje Aalders
UitgeverijGottmer Uitgevers Groep
ISBN9789025759643
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's64
LeeftijdsindicatieBaby's en peuters
Verschijningsdatum
Afmetingen148 x 147 x 12 mm.
Gewicht191 gr.  

Recent bekeken producten