Bij de neus genomen

Loes Riphagen • Hardcover eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€18,39

Overal elders € 22,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bij de neus genomen van Loes Riphagen: het eerste koffietafel-prentenboek! Bijzondere illustraties met opvallende uitsnedes, en een gratis app. Naar een verhaal van Rudyard Kipling.

Een nieuwsgierige olifant stelt continu vragen aan de dieren in het woud. Als hij iets van de krokodil wil weten, bijt deze hem in zijn korte neus. Olifant probeert los te komen, maar daardoor rekt zijn snoet uit tot een lange slurf. Olifant is erg verdrietig, maar ontdekt dan de voordelen van zo'n slurf.

De bijzondere uitwerking met goudfolie op het omslag en gestanste pagina's maakt dit prentenboek tot een must have-kunstwerk! Met het boek krijg je gratis toegang tot de bijbehorende app.


Reviews & recensies

Soms heb je van die boeken, waarvan je denkt... Die moet ik hebben! Dit is wat mij betreft zo'n boek.

Door de originele vormgeving en het grappige verhaal, wil ik dit boek mijn kinderen niet onthouden. Waarom hebben olifanten eigenlijk zo'n lange slurf? Nou, schrijfster Loes Ribhagen heeft daar een heel leuke theorie voor... Lang geleden hadden olifanten nog geen slurf. Maar kleine Olifant stak zijn neus graag in andermans zaken, en dat veranderde alles... Misschien deel jij Olifants nieuwsgierigheid wel? Want hoe ademt een mol onder de grond? Hoe kunnen lieveheersbeestjes toch ondersteboven lopen? Een giraf met een blauwe tong, dat kan toch niet waar zijn?! En waarom loopt een krab alleen zijwaarts? Kleine Olifant neemt je mee door de jungle, met op elke bladzijde uitgeknipte bomen, takken, struiken en bloemen. Daardoor is iedere bladzijde een beleving op zichzelf! De jungle is zwart-wit en alle dieren vrolijk van kleur. Dit is ook een mooie combinatie. De clou van het verhaal, waarom Olifanten een lange slurf hebben... houd ik nog even geheim. Te leuk om namelijk zelf te ontdekken! Veel leesplezier.

Bekijk alle reviews van Kim-Lian van der Meij 


Details:

Auteur(s)Loes Riphagen
UitgeverijDe Fontein Jeugd
ISBN9789026138423
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's48
Verschijningsdatum
Afmetingen228 x 182 x 14 mm.
Gewicht305 gr.  

Recent bekeken producten