Big magic

Elizabeth Gilbert • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,12

Overal elders € 18,90

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Big magic is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Na het verschijnen van haar grote bestseller Eten, bidden, beminnen, werd Elizabeth Gilbert vaak de vraag gesteld of ze het niet eng vond een nieuw boek te schrijven waarmee ze waarschijnlijk nooit haar eerdere succes zou kunnen evenaren.
En ook al was het opnieuw durven omarmen van creativiteit moeilijk, met het benoemen van de magie ontstond de ruimte om te scheppen. In Big Magic moedigt Gilbert ons aan om onze verborgen talenten te ontdekken, balancerend tussen diepzinnige spiritualiteit en vrolijk pragmatisme. Of het nu gaat om het creëren van kunst of literatuur, het vinden van nieuwe wegen om uitdagingen in ons werk het hoofd te bieden of gewoon het leiden van je dagelijks leven met meer passie en mindfulness, Big Magic biedt je moed en inspiratie voor het leiden van een creatiever leven.

Elizabeth Gilbert (1969) is de auteur van de internationale bestsellers Eten, bidden, beminnen, Toewijding en Het hart van alle dingen. Deze laatste roman werd genomineerd voor het Beste Boek van 2013 door The New York Times, O-The Oprah Magazine, The Washington Post en The New Yorker.

Dit boek in de pers

Elizabeth Gilbert is een rasverteller.  
NEW YORK TIMES  

Boordevol praktische adviezen voor een inspirerend leven. Elizabeth Gilbert als je levenscoach.  
MARIE CLAIRE  

De Amerikaanse schrijfster Elizabeth Gilbert breekt een lans voor meer durf en hartstocht in een heel aanstekelijk boek.  
ELSEVIER  

[…] eerlijk is eerlijk: Gilbert geeft een goede peptalk, met veel vaart en humor. We krijgen zowaar zin om creatief aan de slag te gaan.  
De Volkskrant  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een verrassend boek vol wijze lessen dat makkelijk wegleest. Heel interessant.

Ontdek je verborgen talenten, zo roept Elizabeth Gilbert. Kijk eens anders naar je creativiteit en wijk een af van normale platgetreden paden. Een gedegen opleiding is lang niet altijd nodig en perfectionisme is dodelijk. In plaats daarvan kun je beter hard werken, je eigen weg gaan, en je niet door anderen van de wijs laten brengen. De inspiratiebron noemt zij Big Magic en het voeden van verwondering houdt deze bron levend. Hm, ik weet niet, dit boek zweeft mij iets te veel. Maar dat kan ook aan mij liggen. Ook de typisch Amerikaanse wat amicale toon is niet helemaal mijn ding. Maar er zijn veel mensen die er anders over denken. Ze heeft in elk geval een bijzondere kijk op het leven, en dat is natuurlijk nooit weg.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • persoonlijke spiritualiteit
  • inspirerende boeken

Details:

Auteur(s)Elizabeth Gilbert
UitgeverijCargo
Vertaler(s)Mireille Vroege
ISBN9789023496939
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's256
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 135 x 22 mm.
Gewicht330 gr.

Recent bekeken producten