Berlijnse trilogie

Philip Kerr • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

In herdruk, verwacht vanaf 05-11-2016

Reserveer

Berlijnse trilogie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bundeling van de drie eerste boeken van Kerr met als hoofdfiguur privedetective Bernie Gunther, spelend in het vooroorlogse Berlijn en het na-oorlogse Wenen.Bundeling van de drie eerste boeken van Kerr met als hoofdfiguur privedetective Bernie Gunther, spelend in het vooroorlogse Berlijn en het na-oorlogse Wenen.

Een Berlijnse kwestie
Zomer 1936. Terwijl Berlijn zich opmaakt voor de aanstaande Olympische Spelen krijgt privédetective Bernie Gunther zijn eerste grote opdracht. Dan wordt er een aanslag op hem gepleegd en neemt niemand minder dan Hermann Göring contact met hem op.

Het handwerk van de beul
Zomer 1938. Berlijn zucht onder een hittegolf als Bernie Gunther op zoek moet naar de seriemoordenaar die jonge Arische meisjes op schokkende wijze om het leven brengt. Bernies speurtocht leidt hem naar de hoogste nazikringen.

Een Duits regiem
1947. Bernie Gunther probeert zich in het geweld van het verpauperde en verdeelde Berlijn staande te houden. Dan wordt hij door Porosjin, kolonel van de Russische geheime dienst, benaderd om de zwarthandelaar Emil Becker van de galg te redden. Bernie stuit bij zijn onderzoek op een ondergronds netwerk van voormalige naziofficieren.


Reviews & recensies

Details:

Auteur(s)Philip Kerr
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Gerard Suurmeijer
ISBN9789022552193
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's688
Verschijningsdatum
SerieBernie Gunther
Afmetingen233 x 151 x 57 mm.
Gewicht1021 gr.  

Recent bekeken producten