Basisboek Recht

• Paperback

€ 65,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Basisboek Recht wordt door veel hbo-studenten gebruikt als inleiding in het recht. Het boek is zeer studentvriendelijk dankzij de didactische opzet, het heldere taalgebruik, de vele aansprekende praktische voorbeelden en de erin opgenomen rechterlijke uitspraken.

Waarom kiezen voor Basisboek Recht?

* zeer compleet;
* studentvriendelijk;
* inclusief online toetsen met feedback en studieadvies.

Deze veertiende editie van Basisboek Recht laat je kennismaken met (het systeem van) de verschillende rechtsgebieden in Nederland. Deel één begint met een inleiding. In de delen twee tot en met negen worden achtereenvolgens het privaatrecht, ondernemingsrecht, straf(proces)recht, staats- en bestuursrecht, arbeidsrecht en het Europese recht behandeld. Zo krijg je als beginnende hbo-rechtenstudent een goed en zeer compleet beeld van ons Nederlandse rechtssysteem.

Erg handig in Basisboek Recht zijn de duidelijke schema's, de margekopjes en de samenvattingen. Die maken de leerstof toegankelijker, helpen je bij het studeren en komen goed van pas bij je tentamenvoorbereiding. In het boek zijn tevens open vragen opgenomen, zodat je je kennis van de leerstof kunt toetsen. Basisboek Recht is ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning
Bij het nieuwe boek krijg je een unieke code. Deze code biedt toegang tot Prepzone, een rijke digitale leeromgeving. Hier vind je allerlei toetsvragen, cases, opdrachten, flitscolleges, begrippentrainers en extra studiemateriaal. Zo kun je je nóg beter voorbereiden op je tentamens!

Details:

UitgeverijNoordhoff Uitgevers
ISBN9789001845070
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's668
Verschijningsdatum
Afmetingen241 x 173 x 29 mm.
Gewicht1127 gr.

Recent bekeken producten