Balans

Goedele Leyssen • Paperback

€ 22,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Gratis verzending

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als alleenstaande moeder een vaste baan opgeven om zich te lanceren als yoga teacher was een sprong in het duister die gepaard ging met de nodige stress. Een uitgebalanceerd voedingspatroon en een gezonde lifestyle in combinatie met eenvoudige Kundalini Yoga, meditatie en ademhalingstechnieken bleken haar redding.
In 'Balans' deelt ze haar inzichten en tips om je hoofd koel en je leven in evenwicht te houden. Net zoals 'Boost' hoef je dit boek niet van a tot z te lezen, maar kun je er zelf uit halen wat je aanspreekt of wat je op dat moment nodig hebt. Een boek om altijd binnen handbereik te hebben.

Goedele Leyssen werkte jarenlang als beauty-, health- en wellnessjournaliste voor het maandblad 'Feeling'. Toen ze Kundalini Yoga ontdekte, besloot ze haar leven om te gooien. Ze is een succesvol yoga teacher en geeft workshops, lezingen en yoga retreats in binnen- en buitenland. Ze bundelde eerder haar kennis over yoga, gezonde voeding en meditatie in het succesvolle 'Boost', het handboek voor lichaam en geest dat een bestseller werd. Ze heeft ook een column in 'Het Laatste Nieuws' en een rubriek in 'Feeling'.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Kleine dingen met véél effect: wat een inspirerend boek!

Feit: heel veel mensen zijn uit balans. We proberen te veel ballen tegelijk in de lucht te houden, we krijgen te veel prikkels en te weinig rust, we stoppen ons vol met ongezonde voeding. Gevolg: we voelen ons moe, uitgeblust, voortdurend gestresseerd. Ook Goedele Leyssen - single mama en in een vorig leven beautyjournaliste voor een vrouwenblad - kon ervan meespreken. Maar Goedele gooide het roer drastisch om. Ze nam ontslag en ging zich focussen op een gezonder leven met veel yoga, rust en de juiste voeding. Om de balans in je leven weer in evenwicht te krijgen, hoef je niet naar een retreat center aan de andere kant van de wereld. Het kan ook hier en nu, met dagelijkse, kleine dingen die veel effect hebben. Goedele verzamelde 138 balanstips over voeding, lifestyle en yoga. Die zijn niet altijd even wereldschokkend - dat je genoeg moet slapen wéét iedereen intussen wel - maar Goedele kadert ze in een groter verhaal en fundeert wat ze zegt grondig: wat is precies het probleem? Wat gebeurt er in je lijf? En waarom werkt deze balanstip zo goed? Een bijzonder verhelderend, praktisch en inspirerend boek.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Goedele Leyssen
UitgeverijManteau
ISBN9789022330951
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's192
Verschijningsdatum
Afmetingen240 x 171 x 17 mm.
Gewicht527 gr.  

Recent bekeken producten