Baantjer 76 - De Cock en de Dode Diva

Appie Baantjer • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€7,99

Overal elders € 9,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Baantjer 76 - De Cock en de Dode Diva is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Baantjer 76. De Cock en de dode diva.

In een huis aan het Vondelpark in Amsterdam wordt het dode lichaam van Lou Montaigne aangetroffen. Deze bejaarde dame is een voormalige revuester en is op weg naar de eerste verdieping halverwege uit haar trapift gevallen. Haar huisarts vertrouwt het niet en belt de politie. Een bezorgde Buitendam stuurt De Cock erop af. De oude rechercheur vraagt zich af waar iedereen zich toch zo druk over maakt, maar dan blijkt dat zowel de huisarts als de commissaris vroeger door Lou in de liefde zijn ingewijd.
De Cock stuit op een stoet aan mogelijke verdachten, die allemaal zo hun redenen hadden om van de diva verlost te zijn. En allen doen zij enorm hun best om De Cock een sluitend alibi te verstrekken.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Alweer nummer 76 in de reeks over rechercheur De Cock

De boeken over De Cock zijn altijd van zo’n heerlijke stabiele kwaliteit. Veel mensen zijn het nooit zat om over de moordzaken te lezen die De Cock, met c-o-c-k weet op te lossen. En eerlijk is eerlijk, ik snap dat wel. Deze eigenzinnige rechercheur staat toch altijd weer garant voor een mooi avontuur in het prachtige Amsterdam. Ja, en dat maakt het natuurlijk extra leuk. Dat je de plaatsen waar hij en zijn team zich bevinden vaak herkent. Maar ook als je niet zo bekend bent met de Amsterdamse straatjes, is het heerlijk om zo’n lekker Hollands product te lezen. Ook ‘De Cock en de dode diva’ is weer een aanrader voor de fans. De spanning wordt goed opgebouwd richting het einde. Een lekkere doorlezer. Je kunt inmiddels al 76 boeken in deze reeks in je kast hebben staan. Of je begint gewoon lekker nu met verzamelen. Veel leesplezier, dat gaat zeker lukken!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over moord
  • mannelijke detectives en rechercheurs

Details:

Auteur(s)Appie Baantjer
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
ISBN9789026137044
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's144
Verschijningsdatum
SerieBaantjer
Afmetingen200 x 129 x 14 mm.
Gewicht188 gr.

Recent bekeken producten