Anders

Anita Terpstra • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€10,00

Overal elders € 12,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Anders is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Je eigen kind herken je altijd. Toch?

Alma Meester en haar man Linc vormen met hun kinderen Iris en Sander op het eerste gezicht een normaal en gelukkig gezin. Maar dan verdwijnen de elfjarige Sander en zijn vriendje tijdens een vakantiekamp. Het lichaam van het vriendje wordt gevonden, Sander is spoorloos verdwenen.

Zes jaar later meldt Sander zich bij een politiebureau in Duitsland. Dolgelukkig sluiten Alma en Linc hun zoon weer in de armen, maar de hereniging verloopt allerminst vlekkeloos. De twijfel slaat toe: is Sander wel wie hij zegt te zijn? In een poging de waarheid te achterhalen moet het gezin voor eens en voor altijd uitzoeken wat er tijdens het kamp precies is gebeurd.

Dit boek in de pers

De Nederlandse thriller haalt het doorgaans niet bij het werk van onze noorderburen. Al zijn er natuurlijk uitzonderingen: Anders van Anita Terpstra. (…) De wereld in Anders is net als in het werk van veel van haar Scandinavische collega’s rauw en duister, soms zelfs gruwelijk. Ook de kenmerkende Hollandse platheid en lompheid ontbreekt, godzijdank. In Anders zijn de personages echte karakters naar wiens beweegredenen niet geraden hoeft te worden. Anders is een thriller zoals deze hoort te zijn: stilistisch niet al te ingewikkeld maar met een verhaal dat alles even doet vergeten.  
Dagblad Van Het Noorden  

Met haar vierde thriller Anders laat Anita Terpstra, eerder goed voor een of twee sterren in deze Gids, zien wat ze kan: een pakkend, spannend verhaal schrijven dat blijft hangen. De plot is karaktergedreven, Terpstra kent haar eigen personages goed en laat veel zien zonder dat ze zich verliest in sentimentele of onnodige beschrijvingen.  
VN DETECTIVE & THRILLERGIDS  

Knap hoe Terpstra spanning en plot weet op te bouwen. Een fijne thriller die je tot aan de ontknoping bezighoudt.  
NOORDHOLLANDS DAGBLAD  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over moederschap
  • thrillers over verdwijningszaken

Details:

Auteur(s)Anita Terpstra
UitgeverijCargo
ISBN9789023490470
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 136 x 25 mm.
Gewicht416 gr.  

Recent bekeken producten