Als je dit leest, ben ik er nog

Jette Vonk • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€14,00

Overal elders € 17,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Als je dit leest, ben ik er nog is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het is dinsdag 25 juni, mijn leven tot nu eindigt hier. Het stokt, stolt en blijft roerloos achter als een versteende laag in mijn arme lichaam. Maar mijn wil beveelt mijn benen mij verder te dragen, te brengen naar een onzekere toekomst. Zo wandelen we dit limbo binnen, het grensgebied tussen vroeger en later. Niemandsland.

Jette Vonk (33) is in de bloei van haar leven als ze te horen krijgt dat ze uitgezaaide borstkanker heeft. In eerste instantie wordt ze overspoeld door paniek. Hoe ga je om met een levensverwachting van twee jaar? En hoe is het om te leven in "geleende tijd"? Samen met haar man en haar driejarige zoontje zoekt ze de grenzen op van het geluk, dat soms diep verscholen lijkt te zitten, maar dan weer in volle kracht aanwezig is. In Als je dit leest ben ik er nog laat Jette zien dat het leven veel meer kan zijn dan slechts een diagnose.

Dit boek in de pers

Jette Vonk laat met deze bundel zien wat schrijven ook kan zijn: pure woordkunst.  
CHICKLIT.NL  


Reviews & recensies

Een inspirerend boek dat ongetwijfeld ook veel steun biedt aan lotgenoten

Je bent 33, moeder van een zoontje van 2, vrouw van een leuke man. Fijn werk. Het leven lacht je toe. Tot je te horen krijgt dat je borstkanker hebt. En zo verandert je leven van het ene moment op het andere in een vaag schemergebied. Hier begint Jette’s verhaal, dat ze met ons deelt in ‘Als je dit leest ben ik er nog’. In haar dagboek neemt ze ons mee in de zoektocht naar zichzelf. Op zoek naar richting en naar de zin van het leven, ook al weet ze maar al te zeer hoe eindig dat leven is. Een mooi beschreven reis, waarin liefde, muziek, foto’s , gedichtjes, verdriet, vriendschappen en goeroes de revue passeren. Zelf schrijft ze in haar boek: ”Het lijkt wel alsof ik juist door een punt van allerdiepste wanhoop te bereiken, de schoonheid en kracht van het leven heb kunnen ervaren .” Een boek dat veel mensen zal inspireren.

Bekijk alle reviews van Loretta Schrijver 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • persoonlijke verhalen over borstkanker
  • waargebeurde verhalen over serieuze zaken

Details:

Auteur(s)Jette Vonk
UitgeverijBoekerij
ISBN9789022577073
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's224
Verschijningsdatum
Afmetingen207 x 150 x 16 mm.
Gewicht286 gr.  

Recent bekeken producten