Alles over Tristan

Tommy Wieringa • Hardcover

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€8,00

Overal elders € 10,00

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Alles over Tristan is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Bijna twintig jaar na de dood van de jonge, visionaire dichter Viktor Tristan is er ondanks zijn voortdurende populariteit nog altijd geen biografie over hem. Jakob Keller, universitair docent en bewonderaar van Tristan, neemt de taak op zich het weinige wat over de dichter bekend is aaneen te smeden tot een waardig monument.

In de havenstad Mercedal zoekt hij contact met Tristans vroegere vrienden, die hun dagen slijten op het terras van café Colonial. Maar bijna niemand blijkt openhartig te willen praten over wat zich destijds heeft afgespeeld.

De briljante dichter blijft de biograaf ontglippen; hoe meer Jakob Keller ontdekt over diens leven, hoe vaster hij zelf ingesponnen raakt in Tristans web van oude leugens en geheimen. En wanneer Keller uiteindelijk zijn moeizame zoektocht voltooit, zal ook zijn eigen leven nooit meer hetzelfde zijn. Alles over Tristan is een meeslepende vertelling over de menselijke zucht naar mythes en de behoefte die te ontrafelen.

Dit boek in de pers

Steeds opnieuw neemt het verhaal een wending die verrast, die het dilemma van de biograaf nieuw leven inblaast en die je doet meeleven met de keuzes die hij moet maken.  
Trouw  

Alles over Tristan is (...) goed opgebouwd en kent wél een verrassende ontknoping, zoals het een goede detective betaamt.  
De Groene Amsterdammer  

Details:

Auteur(s)Tommy Wieringa
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023485537
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's256
Verschijningsdatum
Afmetingen157 x 115 x 25 mm.
Gewicht218 gr.  

Recent bekeken producten