Allemaal rokjes

Mme Zsazsa • Paperback eci.nl lezers

€ 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De lente is in het land. Tijd voor vrolijke, kleurrijke rokjes voor de dochter(s) en, waarom ook niet, voor mama. En als je nu eens de uitdaging aan zou gaan om met dat stofje waarop je verliefd bent geworden een rokje te maken? Dat kun je nooit, zeg je? Met de hulp van Mme Zsazsa en haar boek Allemaal rokjes zal het wél lukken. Nee, in het boek vind je niet alleen maar wat abstracte zwart-witte patroonlijntjes.
Samen met Elza D. heeft Mme Zsazsa er een boek van gemaakt waar het plezier van het naaien er op iedere pagina afspat. Alle rokjesontwerpen voor meisjes en vrouwen worden voorzien van een duidelijke uitleg, handige schetsen en prachtige levensechte foto’s. Met de patronen achter in het boek kun je direct aan de slag. Begint het al te kriebelen?

Reviews & recensies

Allemaal rokjes... voor grote én kleine meisjes!

Rokjes zijn in! En je kunt ze het hele jaar door dragen. Bovendien kan je ze heel gemakkelijk zélf maken, met wat hulp van Mme Zsazsa. In dit prachtige boek vind je meer dan twintig(!) van haar ontwerpen. Vrolijke, kleurrijke rokjes voor de dochter(s) en, waarom ook niet, voor mama. En of je nu net met naaien begint of al wat ervaring hebt, je kunt zó aan de slag dankzij de duidelijke foto's, heldere uitleg en handige schetsen. Een boek waar het plezier van het naaien er op iedere pagina afspat. Begint het al te kriebelen? Van 2 jaar tot maat 46, met twee grote patroonbladen op waar formaat!

Bekijk alle reviews van Peggy Weijergang 


Details:

Auteur(s)Mme Zsazsa
UitgeverijStandaard Uitgeverij
ISBN9789002251924
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's128
Verschijningsdatum
Afmetingen241 x 170 x 21 mm.
Gewicht638 gr.  

Recent bekeken producten