Alleen winnen telt

Bill Strickland • Paperback

Vanaf € 8,45

Alleen tweedehands beschikbaar

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Johan Bruyneel weet wat er nodig is om te winnen. In 1998 keek hij een wielrenner die kanker had overwonnen in de ogen en zei: 'Luister, als we de Tour gaan rijden, kunnen we hem net zo goed winnen.' Met die zin werd geschiedenis geschreven. Met Bruyneel als ploegleider won Lance Armstrong zeven keer op rij de Tour de France.
In 2007 bewees Bruyneel dat hij ook kon winnen zonder zijn superster - met een jonge, nieuwe ploeg pakte hij de felbegeerde gele trui en bevestigde daarmee zijn unieke plaats in de sportgeschiedenis.

'Alleen winnen telt' neemt ons mee op een fantastische reis die negen jaar duurde. Het geeft een unieke visie op succes en winnen die niet alleen betrekking heeft op wielrennen, maar ook is toe te passen op het werk en in het dagelijks leven. We zijn getuigen van Bruyneels bijna-fatale ongeluk en zijn comeback als coureur. Bovendien worden de strategieën onthuld waarmee hij de tegenstanders van Armstrong en later die van zijn nieuwe team te slim af was. En, terwijl Bruyneel worstelt om zich na het tijdperk Armstrong opnieuw te bewijzen met een jonge ploeg en nieuwe strategieën, leren we inzien dat 'niet winnen' niet hetzelfde is als verliezen.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Bill Strickland
ISBN9789022993910
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Afmetingen314 x 254 x 27 mm.
Gewicht450 gr.

Recent bekeken producten