Aangeraakt

Lisa Gardner • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,92

Overal elders € 19,90

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Aangeraakt is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Libby en haar man Justin komen na een avondje uit weer thuis bij hun vijftienjarige dochter, maar stuiten binnen op drie onbekende mannen. Een Taser is genoeg om het gezin uit te schakelen, en als ze wakker worden bevinden ze zich in een verlaten gevangenis ooit gebouwd door het bedrijf van Justin. Terwijl het gezin probeert samen te werken om te overleven, domineert één vraag hun gedachten: waarom zijn ze alle drie gekidnapt? Privé detectiveTessa Leoni vertrouwt de zaak niet, want het is zeer ongebruikelijk dat kidnappers een heel gezin ontvoeren. Samen met de plaatselijke sheriff besluit Tessa dieper te gaan graven in het leven van Libby en Justin. Wie zou zo n ogenschijnlijk perfect gezin willen ontvoeren? En hoe ver zou deze persoon bereid zijn te gaan?

Dit boek in de pers

Mustread  
VIVA  

Een geweldige schrijfster. Haar verhalen zijn vanaf de eerste pagina verslavend.  
KARIN SLAUGHTER  

Aangeraakt heeft de kracht van een standalone en de charme van een serie. Een combinatie die samen met de goed construeerde plot zorgt voor aangenaam leesvoer.  
VN DETECTIVE & THRILLERGIDS  


Reviews & recensies

Onvoorspelbaar en verrassend. Een heerlijke thriller

In 'Aangeraakt' keert het personage Tessa Leoni terug als hoofdpersoon. In 'Korte metten' leerden we Tessa kennen. Een politieagente die door haar man mishandeld werd en hem doodschoot. Haar zesjarige dochter was spoorloos verdwenen. D.D. Warren (mijn favoriete rechercheur uit Lisa Gardners boeken) leidde het onderzoek. Maar let op: het is zeker niet nodig om 'Korte metten' gelezen te hebben, want deze achtergrond wordt netjes nogmaals verteld. In dit verhaal werkt Tessa als privédetective en raakt ze betrokken bij het onderzoek naar een succesvolle upperclass familie die in Boston uit hun huis ontvoerd werd. Er wordt geen losgeld geëist. Waar gaat deze ontvoering om? Het verhaal wordt verteld vanuit Tessa, maar ook vanuit de familie en een politieagent. Hierdoor weet Gardner je constant te voeden met stukjes nieuwe informatie. Telkens als je denkt te weten welke kant het op gaat, krijg je weer een stukje nieuwe informatie waardoor het verhaal een andere wending krijgt. Het is bijna onmogelijk om meer te vertellen, zonder dingen te verraden. Ik kan alleen nog maar zeggen: lezen!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over ontvoeringszaken
  • netelige familiekwesties

Details:

Auteur(s)Lisa Gardner
UitgeverijCargo
Vertaler(s)Els Franci
ISBN9789023486800
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's448
Verschijningsdatum
Afmetingen216 x 134 x 40 mm.
Gewicht587 gr.

Recent bekeken producten