Aan de rand van het meer

Kate Morton • Paperback eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

Aan de rand van het meer is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Alice Edevane is een intelligent, nieuwsgierig meisje van veertien dat opgroeit op een prachtig landgoed aan de rand van een meer in Cornwall. Ze schrijft graag verhalen, maar de mysteries die ze verzint verbleken bij wat haar familie te wachten staat: na afloop van een groots en schitterend zomerfeest met honderden gasten ontdekken de Edevanes dat hun jongste zoon Theo spoorloos is verdwenen. Het drama verscheurt de familie, en het landgoed blijft uiteindelijk verlaten achter.

Bijna zestig jaar later kijkt Alice terug op een succesvolle carrière als schrijfster. Hoewel ze tevreden is met haar leven, knaagt de onopgeloste verdwijningszaak nog steeds aan haar. Honderden kilometers verderop logeert de jonge rechercheur Sadie Sparrow in het huis van haar grootvader in Cornwall. Tijdens een wandeling stuit ze op het oude landgoed – nu een overwoekerde ruïne. Haar nieuwsgierigheid is gewekt, waardoor een reeks gebeurtenissen in gang wordt gezet die Sadie en Alice samenbrengt. Als de schokkende waarheid eindelijk aan het licht komt, blijkt het verleden nog lang niet afgesloten te zijn…

Dit boek in de pers

Een perfecte combinatie van een goed verhaal, prachtige sfeer en een beetje spanning.  
MOREDELIGHT.COM  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Levendig geschreven. Echt een aanrader, zeker als je van historische romans houdt

Prachtig zoals kate Morton verschillende verhaallijnen uit het verleden en het heden door elkaar weeft. Ook is het een goed idee van haar om deze roman in 2003 af te laten spelen. Immers: dat is 58 jaar na het einde van de tweede wereldoorlog, waardoor overlevenden nog aan het woord kunnen komen. Ze worden nu in 2016 steeds schaarser! De lezer wordt meegenomen naar het leven van de Engelse adel in de eerste helft van de vorige eeuw. Al lezend leer je veel over het leven in die tijd. Verder krijgt het verhaal steeds andere wendingen en wordt de verdenking steeds verlegd. Never a dull moment!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over landgoederen
  • lekker leesvoer

Details:

Auteur(s)Kate Morton
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Louise Willenborg, Rob van Moppes, Marian van der Ster
ISBN9789022572566
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's496
Verschijningsdatum
Afmetingen228 x 152 x 44 mm.
Gewicht835 gr.

Recent bekeken producten