366 Dagen Succesvol

Arjan Vergeer, David de Kock • Hardcover eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€10,00

Overal elders € 12,50

In herdruk, verwacht vanaf 01-01-2017

Reserveer

366 Dagen Succesvol is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Speciale editie van een bestseller voor het schrikkeljaar 2016

 

Er komt nu een unieke editie van de bestseller 365 dagen succesvol, speciaal voor het schrikkeljaar 2016. In 366 dagen succesvol blijft de gouden fourmule voor een succesvol jaar staan, maar wordt er extra aandacht besteed aan het schrikkeljaar en 29 februari. Wat kan je doen met deze extra dag? Hoe kan deze extra dag jou helpen om jouw jaar succesvol te maken?

David de Kock en Arjan Vergeer helpen de lezer op hun bekende humoristische en nuchtere wijze op weg naar het meest succesvolle (schrikkel)jaar ooit!

 

David de Kock en Arjan Vergeer verzorgen masterclasses in onder andere leiderschap, talentontwikkeling en effectief overtuigen. De masterclass '365 dagen succesvol' is al door duizenden mensen gevolgd.


Reviews & recensies

Streef naar super-tevreden!

Een opvallend boekje over succesvol worden, met name door de vrij pittige toon die wordt gebruikt. Wil je niet succesvol zijn? Geef '366 dagen succesvol' aan iemand cadeau! Ben je gelukkig? Blijf vooral doen wat je nu doet. Het grootste probleem hebben de mensen die eigenlijk ‘best tevreden’ zijn. Die hoeven van zichzelf niet zo veel te veranderen. Maar, volgens dit boekje, je kunt ook streven naar super-tevreden. ‘Het is niet erg om grote dromen niet te behalen; veel erger is het om kleine dromen wel te behalen en het daarbij te laten. ’Als je daaraan toe bent, heb je iets aan de raadgevingen. Inderdaad, vrij helder op een rijtje gezet hoe je je eigen denken kunt veranderen. De praktijk is echter iets moeilijker dan het lezen alleen, maar vooruit.

Bekijk alle reviews van Catherine Keyl 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • vrolijke boeken over persoonlijke ontwikkeling
  • succes stories

Details:

Auteur(s)Arjan Vergeer, David de Kock
UitgeverijSpectrum
ISBN9789000347346
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's200
Verschijningsdatum
Afmetingen188 x 127 x 20 mm.
Gewicht312 gr.  

Recent bekeken producten