100 Gelukkige Dagen

Fausto Brizzi • Paperback

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€7,99

Overal elders € 9,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

100 Gelukkige Dagen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

100 gelukkige dagen van Fausto Brizzi is het ontroerende verhaal van de Italiaanse Lucio. Lucio heeft vrienden en vrouwen bij de vleet. Zijn vrouw heeft er genoeg van en zet hem buiten de deur. Een dag later krijgt Lucio vreselijk nieuws: hij is ziek en heeft nog honderd dagen te leven. Hij stort zich in wilde plannen en geniet breeduit. Algauw beseft hij echter dat hij maar één ding wil: echte liefde...

Fausto Brizzi is een Italiaanse tv-producer van bittersweet romantische comedy's. Zijn werk is vooral geliefd vanwege het onbetwistbaar Italiaanse levensgevoel en de sterke psychologische diepgang. Zijn debuutroman 100 gelukkige dagen - een grappig, wijs en ontroerend verhaal - zal de basis vormen van een grote publieksfilm.

Dit boek in de pers

Beklemmend, zielig en hilarisch, een boek waarvan je tranen in je ogen krijgt maar dat je tegelijkertijd veelvuldig en hard laat lachen. Als je het ergens mee zou moeten vergelijken komt Kluuns Komt een vrouw bij de dokter aardig in de buurt.  
Hebban.nl  

Een roman met een zwaar onderwerp, maar het verhaal maakt je juist vaak aan het lachen en troost je met de gedachte dat het leven vol mooie verrassingen zit.  
ELLE  

Dit boek kun je niet lezen zonder in de lach te schieten, vertederd te worden én een traantje weg te pinken.  
VRIENDIN  

Details:

Auteur(s)Fausto Brizzi
UitgeverijLuitingh Sijthoff
ISBN9789021018096
TaalNederlands
UitvoeringPaperback
Aantal pagina's320
Verschijningsdatum
Afmetingen215 x 140 x 29 mm.
Gewicht467 gr.  

Recent bekeken producten