10 jaar Nick en Simon

Klaas Bond • Hardcover eci.nl lezers

eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€15,99

Overal elders € 19,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bestellen

10 jaar Nick en Simon is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In 2016 is het tien jaar dat Nick & Simon met groot succes aan de weg timmeren in de Nederlandse muziekwereld. Het Volendamse duo ontving sinds hun start in 2006 veel gouden, platina en multiplatina platen en scoorden de ene hit na de andere, waaronder ‘Pak maar m’n hand’, ‘Rosanne’ en ‘Kijk omhoog’. Ook zijn ze graag geziene gasten op tv (o.a. in Gewoon Jan Smit, The Voice Kids, The Voice of Holland en Lekker Nederlands, De zomer voorbij). In 2015 zijn ze door 100% NL voor de derde keer uitgeroepen tot Artiest van het Jaar.

Maar wie zijn Nick Schilder en Simon Keizer eigenlijk? Hoe denken, leven en voelen ze? Door wie zijn ze beïnvloed en welke gebeurtenissen hebben hen gevormd? In dit boek lees je het ware verhaal achter hun succes. Opgeschreven door Klaas Bond, hun leraar Nederlands van de middelbare school, die het duo van begin af aan van dichtbij heeft gevolgd.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Waarheidsgetrouwe beschrijving van tien jaar Nick& Simon. Een must voor alle fans!

Alle fans van Nick en Simon boffen enorm met dit boek, waarin je alles kunt lezen over het leven van Nick Schilder en Simon Keizer. Het begint nog voordat ze samen muziek gingen maken en zo kun je helemaal volgen hoe hun carrière is gelopen en wat de twee in de tien jaar dat ze nu succesvol zijn meegemaakt hebben. Het boek geeft een prachtig kijkje achter de schermen van dit succesvolle duo, aangevuld met veel foto’s. Ook niet onbelangrijk! Mijn vriendin, die grote fan is en ze al jaren volgt, verzuchtte toen ze het uit had: ‘Deze biografie is geweldig, want ik weet dat alles wat erin staat waar is.’

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • biografieën
  • toegankelijke boeken over het echte leven

Details:

Auteur(s)Klaas Bond
UitgeverijLuitingh Sijthoff
ISBN9789024570096
TaalNederlands
UitvoeringHardcover
Aantal pagina's288
Verschijningsdatum
Afmetingen248 x 178 x 26 mm.
Gewicht1016 gr.  

Recent bekeken producten