Peggy Weijergang

Peggy Weijergang, top 20 specialist hobby

Peggy is een pionier op het gebied van crafting - alles zélf maken. Deze creatieve dame ken je van Knipmode en Margriet. Gek op unieke kleding en een passie voor schoenen!

"Als klein meisje wist ik al wat ik wilde"

Ik wist dat ik een creatief beroep zou kiezen. Natuurlijk koos ik voor een opleiding aan de kunstacademie - modeontwerpen en -tekenen. Ik koester mijn altijd aanwezige liefde voor het zelf maken van kleding. Ik vind het een sport om gebruiktedingen te pimpen!

Steeds vaker merk ik bij anderen de behoefte om ambachtelijk bezig te zijn. Mooie dingen maken met je eigen handen is hartstikke populair. Zeker in het digitale tijdperk. Met mijn selectie creatieve boeken wil ik je inspireren. Er is zoveel mooisom uit te kiezen!

Veel plezier,

Peggy Weijergang, jouw hobbyspecialist

Peggy Weijergang (1 titels)


Hét handboek voor zelfmaakmode

Spiraalgebonden  •  Anneke Smit, Peggy Weijergang, Vera Mensch   

Onmisbaar naslagwerk vol behulpzame illustraties

Ik hoop dat je me niet kwalijk neemt dat ik als hoofdredacteur met trots het vernieuwde en verbeterde "Handboek voor Zelfmaakmode" onder je aandacht wil brengen. Het is een handig naslagwerk voor zowel de beginnende als de gevorderde naaister. De ruim 800 stap-voor-stap illustraties behandelen alle kneepjes, weetjes...Lees verder

Aangeraden door Peggy Weijergang
specialist hobby


eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 13,59

Overal elders € 16,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis