Nadia Zerouali

Nadia Zerouali is geboren en getogen in het oosten van het land, in het mooie dorpje Winterswijk. Ze groeide op met vier jongere zusjes en een broertje in een liefdevol Marokkaans gezin waar lekker eten en een goede scholing de belangrijkste waarden waren. Al snel werd duidelijk dat Nadia een carrière wilde in koken. Na de middelbare school, de Hotelschool in Apeldoorn en een studie Marketing & Communicatie ging ze in 1999 bij José van Mil in Amsterdam werken. Nog steeds werkt ze geregeld samen met José als Pepper & Salt Food Communication Consultancy, waar zij zich onder andere bezighouden met het ontwikkelen en testen van receptuur, het schrijven van culinaire artikelen en het aan¬sturen en begeleiden van het culinaire niveau in reclame¬ en PR-campagnes. Als Nadia Food Communicatie vult ze met Merijn wekelijks twee pagina’s van de VIVA, is ze lid van de IACP, een wereldwijde groep van culinary professionals en van Slow Food dat staat voor smaak, cultuur en kennis.exemplaren verkocht.

Nadia Zerouali (4 titels)


Melk en dadels

Hardcover  •  Nadia Zerouali   

Melk & Dadels - 100 geheime recepten van Marokkaanse moeders. Winnaar Kookboek van het jaar Go...


€ 24,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Souq

Hardcover  •  Merijn Tol, Nadia Zerouali   

Tafels vol gerechtjes voor een lange lunch of een uitgebreid diner. Het woord mezze komt van h...


€ 29,95

Nog niet verschenen, verwacht vanaf 07-03-2017

Een druppel rozenwater

Hardcover  •  Merijn Tol, Nadia Zerouali   

Zalige zoetigheid met een Arabische twist! Nadia en Merijn geven in 'Een druppel rozenwater' ...


eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 14,36

Overal elders € 17,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Viva Arabia!

eBook  •  Merijn Tol, Nadia Zerouali   

Dit e-book is niet geschikt voor zwart-wit e-readers. Merijn Tol en Nadia Zerouali schreven ja...


€ 19,99

Direct downloaden