Mikkel Karstad

Mikkel Karstad is Chef-kok geweest bij Christianborg, het Deense parlement en een paar restaurants met Michelin sterren. Is culinair adviseur van Claus Meyer, de beroemde medeoprichter van het gastronomische restaurant Noma.

In 2015 heeft hij zijn eerste kookboek uitgebracht, Spis. Sommigen van ons zien voedsel puur als een noodzakelijk kwaad. Voor Mikkel Karstad is eten veel meer dan dat. De esthetiek van eten, daar gaan zijn ogen van glinsteren en dit probeert hij in zijn kookboeken ook over te brengen.

Zijn liefde voor eten begon in zijn jeugd, met zijn grootouders het kweken van groenten en het vangen van vis. Mikkel is ouder van vier kinderen.

Mikkel Karstad (3 titels)


Gone fishing - Verse vis uit de Scandinavische keuken

Paperback  •  Mikkel Karstad   

Voor de visliefhebber een prachtig boek, voor op tafel of in de keuken.

De cover laat niks te wensen over, hier gaat het over vis. Het dikke boek van wel 244 pagina’s is een culinaire visreis door Scandinavië. Het boek straalt het helemaal uit, de serene rust, stijlvol en dus typisch Scandinavisch. Hetgeen je ook in bijvoorbeeld het Noma boek vind, of in de Ikea. De auteur was trouwens...Lees verder

Aangeraden door Danny Jansen
specialist eten en drinken


€ 29,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Spis - Aan tafel

Hardcover  •  Mikkel Karstad   

Mikkel Karstad, co-founder van Scandi-cool cuisine, adviseur van NOMA en een geweldige Deense ...


€ 29,95

€ 19,95

Je bespaart 33%

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Cook

Hardcover (ENG)  •  Mikkel Karstad   


€ 51,95

€ 41,99

Je bespaart 19%

1 - 2 Weken