Jeroen Meus

Jeroen Meus volgde de Hotelschool Ter Duinen en deed ervaring op in restaurants in binnen- en buitenland. Momenteel runt hij in Leuven zijn eigen restaurant, Luzine. Hij werkte mee aan diverse radio- en televisieprogramma's zoals Aan tafel!, Met Meus en Vork, De laatste show, Plat préféré. en Dagelijkse kost.

Eerder publiceerde Jeroen Taste Jeroen (2004), Met Meus en Vork (2005) . en Jeroen Meus. kookt (2007). In 2011 kwamen Dagelijkse Kost 1 en 2. als bestsellers op de markt en in 2012 volgden Dagelijkse Kost 3 en 4. In zijn kookboeken staat ‘terug gaan’ naar de basis vaak centraal.

Van zijn kookboeken werden al meer dan 900.000 exemplaren verkocht.

Jeroen Meus (2 titels)


Dagelijkse kost - Koken met gezond verstand

Hardcover  •  Jeroen Meus  

In 'Dagelijkse kost. Koken met gezond verstand' kookt Jeroen Meus met kennis van zak...


eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 19,99

Overal elders € 24,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Dagelijkse Kost 2

Tweedehands  •  Jeroen Meus   


Vanaf € 19,75

Alleen tweedehands beschikbaar