Jan Groenewold

Jan Groenewold staat ook wel bekend als ‘The Chemist’. Samen met Eke Mariën (Cook & Chemist) houdt hij zich bezig met moleculaire gastronomie. Het toepassen van wetenschap op de bereidingswijze in de keuken demonstreren ze in verschillende tv programma’s, conferenties en cursussen.

In 2007 kwam het boek Cook & Chemist van kok Eke Mariën en chemicus Jan Groenewold uit, het was direct een doorslaand succes. In hun tweede boek Koken met kennis laten ze nogmaals de wetenschap achter het koken zien.

Jan Groenewold (1 titels)


Koken met kennis

Hardcover  •  Eke Mariën, Jan Groenewold   

In 2007 kwam het boek Cook & Chemist van kok Eke Mariën en chemicus Jan Groenewold uit en was ...


eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 18,00

Overal elders € 22,50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis