Harold McGee

Harold McGee is een internationaal gerenommeerd en toonaangevend auteur van culinaire boeken en artikelen (o.a. in Nature en The New York Times ). Hij studeerde aan het California Institute of Technology en behaalde daarnaast een graad in Engelse letterkunde aan Yale University. Na daar een aantal jaren te hebben gewerkt als docent literatuur en schrijven, begon hij aan Over eten & koken , dat zich wereldwijd in lovende kritieken mocht verheugen. Het geheim van de kok is zijn nieuwste titel. Hij won de prestigieuze Johannes van Dam Prijs 2014.

Harold McGee heeft ook een eigen website: www.curiouscook.com .

Harold McGee (4 titels)


Over eten en koken

Hardcover  •  Harold McGee   

Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meest...


€ 49,99

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Keys to Good Cooking

Paperback (ENG)  •  Harold McGee   


€ 21,95

€ 17,99

Je bespaart 18%

1 - 2 Weken

Goed koken

Paperback  •  Harold McGee  

Goed koken is geen kookboek, maar een gids die de thuiskok helpt de weg te vinden in het unive...


eci vaste klant 20% korting voor
vaste klanten

Lees meer
€ 15,96

Overal elders € 19,95

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

On Food And Cooking

Hardcover (ENG)  •  Harold McGee   


€ 41,95

€ 33,99

Je bespaart 19%

1 - 2 Weken