Arne & Carlos

Arne Nerjordet uit Noorwegen en Carlos Zachrison uit Zweden, beter bekend als Arne & Carlos, zijn inmiddels razend populair in Nederland, en hebben een ware breihype in gang gezet met hun breiboeken. Kerstballen breien met Arne & Carlos was hun eerste boek en meteen een grote hit!
De Scandinavische modeontwerpers worden regelmatig de Viktor & Rolf van het breien genoemd. Het tweetal put uit de rijke Noorse breitraditie en geeft een geslaagde hedendaagse draai aan klassieke technieken. Hun enthousiasme is zeer aanstekelijk, en hun boeken zijn inspirerend en origineel.
Arne & Carlos zijn van oorsprong modeontwerpers. Hun eerste gezamenlijke modecollectie presenteerden ze in 2002 en in 2003 werden ze al uitgenodigd voor de Parijse Fashion Week. In Nederland zijn ze vooral bekend geworden met hun boek Kerstballen breien met Arne & Carlos, later volgden ook Arne & Carlos breien op hun paasbest en Poppen breien met Arne & Carlos en Arne & Carlos breien de bloemetjes buiten. Ze gebruiken de typisch Noorse breitraditie, maar geven daar hun eigen draai aan; de kracht van het succes. De thuisbasis van Arne & Carlos is een in onbruik geraakt station, 190 kilometer ten noorden van Oslo in het Valdres gebied van Noorwegen.

Arne & Carlos (3 titels)


Noors breien met Arne & Carlos

Hardcover  •  Arne & Carlos   

Mooie ontwerpen en patronen uit Noorwegen

De Noren Arne en Carlos komen deze keer met een schitterend thematisch boek. Het hele boek ademt de culturele erfenis van Noorwegen, waardoor de breipatronen een bijzondere lading krijgen. Goeie patronen en ontwerpen zijn altijd leuk, maar ik vind dat Arne en Carlos met dit boek de kwaliteit nog meer ophogen. Nieuwe...Lees verder

Aangeraden door Peggy Weijergang


Vanaf € 22,97

Alleen tweedehands beschikbaar

Easter Knits

Hardcover (ENG)  •  Arne & Carlos   


€ 19,95

€ 15,99

Je bespaart 20%

3 - 5 Werkdagen

Arne en Carlos breien de bloemetjes buiten

Hardcover  •  Arne & Carlos  

Met de breinaalden naar buiten! Een boek vol inspiratie om prachtige projecten te gaan breien....


Vanaf € 21,22

Alleen tweedehands beschikbaar