Chris Isaak

Chris Isaak is een Amerikaanse singer/songwriter uit de plaats Stockton, waar hij op 26 juni 1956 wordt geboren. Isaaks muziek valt het beste te omschrijven als een mix van country, blues, rock and roll, pop en suf rock. Naast muzikant is Chris ook acteur en bij velen is hij vooral bekend van zijn televisie show The Chris Isaak Show, waarin hij fictieve gebeurtenissen achter de schermen van de televisie wereld naspeelt.

In 1981 richt Chris Isaak de band Silverstone op, welke nog steeds fungeert als de vaste begeleidingsband van Isaak. Silverstone bestaat uit Rowland Salley (bas), James Calvin Wilsey (gitaar) en Kenney Dale Johnson (drums). Wereldwijd succes volgt nadat de single Wicked Game gebruikt wordt in de film Wild At Heart.

Chris Isaak maakt in de loop der jaren verschillende albums. Zo brengt hij in 1985 het album Silverstone uit, in 1989 volgt Heart Shaped World en bijna tien jaar later Speak Of The Devil. Naast zijn werk als muzikant speelt Chris ook in een aantal films. Zo is hij te zien in Little Buddah’, ‘Blue Ridge Fall en A Dirty Shame.

Chris Isaak (3 titels)


First Comes The Night

CD  •  Chris Isaak   

Dry Your Eyes - Reverie - Insects - Kiss Me Like A Stranger - Some Days Are Harder Than The Re...


€ 18,99

3 - 5 Werkdagen

Beyond The Sun (Deluxe Collectors Edition)

CD  •  Chris Isaak   

Op 20 januari 2012 verscheen het album 'Beyond The Sun' van Chris Isaak. Beyond The Sun is een...


€ 20,99

Tijdelijk niet voorradig We wachten op nieuwe voorraad van onze leverancier, er is nog geen precieze leverdatum bekend.

Beyond The Sun

CD  •  Chris Isaak   

It's Now Or Never - Crazy Arms - Dixie Fried - Your True Love - I Walk The Line - How's The Wo...


€ 18,99

3 - 5 Werkdagen